Cursa pel Pati de Casa, una cursa de muntanya organitzada pel rodenc Èric Priego. Aquest esdeveniment solidari, de modalitat backyard ultra trail, tindrà lloc amb inici i arribada a la Plaça Bon Amic i destinarà els fons recaptats a la lluita contra el càncer.

">

AVÍS: Talls de carrers a causa de la Cursa pel Pati de Casa els dies 8 i 9 de juny

Última revisió 06-06-2024 14:08
06/06/2024

El proper cap de setmana, els dies 8 i 9 de juny, es durà a terme la Cursa pel Pati de Casa, una cursa de muntanya organitzada pel rodenc Èric Priego. Aquest esdeveniment solidari, de modalitat backyard ultra trail, tindrà lloc amb inici i arribada a la Plaça Bon Amic i destinarà els fons recaptats a la lluita contra el càncer.

 

Afectacions al trànsit:

Per tal de garantir la seguretat dels participants i dels veïns, es produiran talls i modificacions en el trànsit dels següents carrers:

  • Carrer Canigó i carrer Sant Joan (fins al carrer de les Guilleries): Tancats per l'entrada a la Plaça Bon Amic. Aquests dos carrers es convertiran en doble sentit per facilitar l'entrada i sortida dels vehicles dels veïns i veïnes.
  • Carrer Bon Amic cap al Passeig de les Mirandes: Tancat a l'altura del carrer Pompeu Fabra, que no es veurà afectat.

A cada hora en punt, els participants sortiran des de la Plaça Bon Amic cap al Passeig de les Mirandes, on hi haurà personal voluntari per regular el pas entre vehicles i corredors/es.

Zones d'aparcament habilitades:

Per minimitzar les molèsties, es posen a disposició diverses zones d'aparcament:

  • Zona verda del davant el Passeig de les Mirandes
  • Carrer Bon Amic
  • Plaça Bon Amic
  • Carrer Orient
  • Carrer Pedret fins a la rotonda del final
  • Carrer Sant Joan, des de l'encreuament amb el Carrer de les Guillaries fins al final del carrer Sant Joan
  • Carrer de les Guilleries, des de l'encreuament amb el carrer Orient fins al carrer Pompeu Fabra
  • Carrer Pompeu Fabra, des del carrer de les Guilleries al carrer Sant Joan perpendicular al cementiri

Informació addicional:

La cursa començarà el dissabte 8 de juny de 2024 a les 9h del matí, amb l'entrega de dorsals a partir de les 07.30h a la Plaça Bon Amic. És una cursa de resistència, de manera que no es pot preveure l'horari de finalització.

Des de l'Ajuntament, es demana respectar el descans dels veïns i veïnes durant la nit si la cursa continua. Agraïm per endavant la vostra col·laboració i demanem disculpes per les molèsties ocasionades.

Cursa El pati de casa
Cursa El pati de casa