Roda per Nadal | Corretió de Nadal

Gimcana per als comerços de Roda de Ter adreçada a infants de 3 a 12 anys empadronats al municipi.

L’Ajuntament de Roda de Ter, amb la col·laboració de l’Associació de comerciants organitzen aquesta gimcana pels comerços locals del poble. L’objectiu és dinamitzar i promoure el comerç local, fent-lo partícip de l’atractivitat dels eixos comercials del poble durant les festes nadalenques. La gimcana està oberta a tots els infants de 3 a 12 anys empadronats al municipi de Roda de Ter.

COM PARTICIPAR-HI?

S’entregarà a tots els infants de les dues escoles de primària de Roda de Ter, un tríptic amb la inscripció, i els itineraris que hauran de seguir per poder completar la gimcana.
La gimcana consta de 2 itineraris diferents en els que heu de recórrer els comerços del poble. Trobareu un objecte a l’aparador o dins l’establiment, que haureu d’anotar o dibuixar a la tríptic.
En el cas de completar un dels dos itineraris es rebrà l’obsequi de participació i si es completen els dos itineraris es rebrà l’obsequi de participació i la família entrarà al sorteig de dos vals regal de 100€ cada un per gastar als comerços del poble.
És molt important dur la butlleta el dia de la Fira Pont a Pont per optar al premi final i rebre un obsequi de participació per part de l’Ajuntament.


ON PUC ACONSEGUIR EL TRIPTIC , SI SÓCDE RODA DE TER PERÒ NO VAIG AL‘ESCOLA DEL POBLE?

També es podran aconseguir els tríptics ala Biblioteca Bac de Roda, a la recepció de l’Ajuntament de Roda de Ter, al bar Thianna, i a la farmàcia del Ter.

ON S’ENTREGARAN ELS PREMIS DE LA GIMCANA?

El dia 17 de desembre, a la Fira Pont a Pont, quan entreguis el tríptic amb la gimcana completada, et donaran un petit obsequi, i a les 13:30h, s’entregaran els premis de 2 vals regal de 100€ per gastar als comerços del poble.

Més informació (clica aquí)

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-12-2023 12:05