260 participants a la 18a Cursa Entre Ponts

Última revisió 29-12-2022 11:50
29/12/2022

El 26 de desembre de 2022, dia de Sant Esteve, 260 atletes, varen participar a la 18a Cursa Entre Ponts de Roda de Ter. A les 10:15h es va donar el tret de sortida a la cursa aleví, amb un recorregut de 250 metres pel carrer Bac. Hi van prendre part 21 petits atletes de fins a 7 anys. Els guanyadors va ser Otger Ruvireta i Àsia Vilar. Seguidament, es va disputar la cursa infantil, de 8 a 11 anys, amb 11 participants. Van fer un recorregut de 500 metres pel mateix carrer Bac. En aquest cas, els guanyadors van ser Uriel Bassaganya i Arlet Cañas.

Finalment, a les 10:30h es va iniciar la cursa de 5 Km. Els participants van fer dues voltes d’un circuit urbà, el qual passa pels llocs més emblemàtics de Roda de Ter.
El primer corredor en finalitzar els 5 km va ser l’atleta Iñaki Balldellou, amb un temps de 15’15”, i la primera dona va ser Marta Sánchez del CA Vic, amb un temps de 18’04”.

• Podeu consultar les classificacions d'alevins i infantils als documents adjunts, i les classificacions de la cursa de 5 km, clicant aquí.

Com és tradicional, al finalitzar la cursa s’entrega una panera a la disfressa més original i aquets any va ser pel corredor Ricard Sebastián que anava vestit de bufó.

L’organització agraeix la col•laboració de totes les persones voluntàries que van fer possible la cursa i a tots els participants per venir un any més a gaudir de la Cursa Entre Ponts.